Wrap quiche met spinazie, mozzarella en cottage cheese

Opdieningen: 2 Totale tijd: 45 minuten Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Wrap quiche met spinazie, mozzarella en cottage cheese

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Kooktijd 45 minuten Totale tijd 45 minuten
Opdieningen: 2

Beschrijving

Deze wrap quiche is een heerlijke en lichte variant op de klassieke quiche. Gemaakt met een knapperige wrapbodem, gevuld met een romige mix van spinazie, mozzarella en cottage cheese. Perfect als lunch of diner!

Ingrediënten

Instructies

Oven voorverwarmen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (boven- en onderwarmte).

Quiche vorm bekleden

  1. Bekleed een kleine quichevorm (of ovenschaal) met de wraps, zodat ze een ‘korst’ vormen. Druk ze goed aan.

Droge ingrediënten

  1. Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook kort. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken. Breng op smaak met zout, peper.

Natte ingrediënten

  1. Klop de eieren los in een kom en meng met cottage cheese. Voeg de spinazie toe en roer goed door.

Quiche vorm vullen

  1. Giet het mengsel in de wraps en verdeel de mozzarella erover.

Bakken

  1. Bak de quiche 25-30 minuten in de oven, tot de bovenkant goudbruin en stevig is.

Akoelen

  1. Laat even afkoelen en serveer warm.

Ingedeeld onder
Recipe Card plugin aangedreven door WP Delicious

Karin

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!