Pindakaas ontbijt taartje

Opdieningen: 1 Totale tijd: 40 minuten Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Pindakaas ontbijt taartje

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Voorbereidingstijd 40 minuten Totale tijd 40 minuten
Opdieningen: 1

Beschrijving

Een romig, voedzaam pindakaas ontbijt taartje zonder meel, rijk aan eiwitten en gezonde vetten. Perfect voor een koolhydraatarm ontbijt of snack, met een heerlijke pindakaassmaak en zachte bite!

Ingrediënten

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen

  1. Verwarm de oven voor op 170°C en vet een kleine ovenschaal of springvorm in (of bekleed met bakpapier).

Ingrediënten mengen

  1. Meng de pindakaas met het ei yoghurt, erythritol, bakpoeder, vanille en zout tot een egaal beslag.

Vorm vullen

  1. Giet het beslag in de vorm en strijk de bovenkant glad.

Topping

  1. Snijd de hazelnootjes in stukjes, en verdeel deze over het beslag.

Bakken

  1. Bak 20–25 minuten in het midden van de oven, tot het taartje stevig aanvoelt en licht goudbruin is.

Afkoelen

  1. Laat het ontbijttaartje gedeeltelijk afkoelen

Ingedeeld onder
Recipe Card plugin aangedreven door WP Delicious

Karin

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!