
Pindakaas ontbijt taartje
Beschrijving
Een romig, voedzaam pindakaas ontbijt taartje zonder meel, rijk aan eiwitten en gezonde vetten. Perfect voor een koolhydraatarm ontbijt of snack, met een heerlijke pindakaassmaak en zachte bite!
Ingrediënten
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen
-
Verwarm de oven voor op 170°C en vet een kleine ovenschaal of springvorm in (of bekleed met bakpapier).
Ingrediënten mengen
-
Meng de pindakaas met het ei yoghurt, erythritol, bakpoeder, vanille en zout tot een egaal beslag.
Vorm vullen
-
Giet het beslag in de vorm en strijk de bovenkant glad.
Topping
-
Snijd de hazelnootjes in stukjes, en verdeel deze over het beslag.
Bakken
-
Bak 20–25 minuten in het midden van de oven, tot het taartje stevig aanvoelt en licht goudbruin is.
Afkoelen
-
Laat het ontbijttaartje gedeeltelijk afkoelen