Verfijnde koolhydraatarme kokosrotsjes, met delicate kokosschilfers en een elegante omhulling van pure chocolade. Een exclusieve traktatie die puur genot en verantwoord genieten moeiteloos combineert.
Verwarm de oven voor op 160°C (hetelucht) en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Klop de eiwitten stijf met de erythritol en vanille-aroma.
Spatel voorzichtig de geraspte kokos door het eiwitmengsel tot alles gelijkmatig is bedekt.
Vorm met een lepel of je handen kleine “rotsjes” op de bakplaat (ca. 12 stuks).
Bak 15–18 minuten tot ze licht goudbruin zijn aan de randjes. Laat volledig afkoelen.
Smelt de chocolade au bain-marie. Doop de onderkant van elk kokosrotsje in de chocolade, laat uitharden drizzle daarna chocolade over de bovenkant heen.
Laat uitharden op bakpapier in de koelkast voor ca. 20–30 minuten.