Kokosrotsjes met Chocolade

Opdieningen: 12 Totale tijd: 1 uur 5 minuten Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Kokosrotsjes met Chocolade

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Kooktijd 35 minuten Rusttijd 30 minuten Totale tijd 1 uur 5 minuten
Opdieningen: 12

Beschrijving

Verfijnde koolhydraatarme kokosrotsjes, met delicate kokosschilfers en een elegante omhulling van pure chocolade. Een exclusieve traktatie die puur genot en verantwoord genieten moeiteloos combineert.

Ingrediënten

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen

  1. Verwarm de oven voor op 160°C (hetelucht) en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Eiwitten kloppen

  1. Klop de eiwitten  stijf met de erythritol en vanille-aroma.

Kokosrasp spatelen

  1. Spatel voorzichtig de geraspte kokos door het eiwitmengsel tot alles gelijkmatig is bedekt.

Rotsjes vormen

  1. Vorm met een lepel of je handen kleine “rotsjes” op de bakplaat (ca. 12 stuks).

In de oven

  1. Bak 15–18 minuten tot ze licht goudbruin zijn aan de randjes. Laat volledig afkoelen.

Chocolade smelten

  1. Smelt de chocolade au bain-marie. Doop de onderkant van elk kokosrotsje in de chocolade, laat uitharden drizzle daarna chocolade over de bovenkant heen.

Uitlaten harden

  1. Laat uitharden op bakpapier in de koelkast voor ca. 20–30 minuten.

Ingedeeld onder
Recipe Card plugin aangedreven door WP Delicious
Karin

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!