Avocado-Chocoladepudding

Opdieningen: 2 Totale tijd: 1 uur 25 minuten Moeilijkheidsgraad: Beginner
Moeilijkheidsgraad: Beginner Kooktijd 25 minuten Rusttijd 1 uur Totale tijd 1 uur 25 minuten
Opdieningen: 2

Beschrijving

Een zijdezachte, koolhydraatarme chocoladepudding op basis van romige avocado en pure cacao. Verfijnd van smaak, voedzaam van aard een heerlijk dessert dat balans en verleiding perfect combineert.

Ingrediënten

Bereidingswijze

Voorbereiding

  1. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees in een blender of keukenmachine.
    Voeg cacaopoeder, erythritol, vanille, amandelmelk toe.

Blenden

  1. Blend tot een gladde, romige pudding. Schraap tussendoor de zijkanten naar beneden.

Proeven

  1. Proef en pas zo nodig de zoetheid of romigheid aan (voeg extra melk toe als je hem zachter wilt).

Verdelen

  1. Verdeel de pudding over 2 glaasjes of kommetjes en laat 1 uur  opstijven in de koelkast.

Serveren

  1. Serveer met een beetje geschaafde pure chocolade, een toef slagroom of wat bessen on top.

Ingedeeld onder
Recipe Card plugin aangedreven door WP Delicious

Karin

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!