Cheesecake in een Glaasje

Opdieningen: 2 Totale tijd: 2 uren 20 minuten Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Cheesecake in een Glaasje

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Kooktijd 20 minuten Rusttijd 2 uren Totale tijd 2 uren 20 minuten
Opdieningen: 2

Beschrijving

Deze koolhydraatarme cheesecake in een glaasje is een heerlijke, romige traktatie die je in een handomdraai maakt. Perfect voor een lichte, maar heerlijke verwennerij!

Ingrediënten

Bereidingswijze

De bodem

  1. Verkruimel de brownie en verdeel het over de bodem van twee glaasjes en druk het goed aan met de achterkant van een lepel. Zet de glaasjes in de koelkast terwijl je de vulling maakt.

De vulling

  1. Klop de mascarpone , griekse yoghurt, vanille-extract, erythritol en in een kom tot een glad en luchtig mengsel.

Vul de glaasjes

  1. Verdeel de vulling gelijkmatig over de twee glaasjes. Zet ze minstens 2 uur in de koelkast, zodat de cheesecake stevig wordt.

Topping

  1. Garneer de cheesecakes met je favoriete toppings.

Recipe Card plugin aangedreven door WP Delicious

Karin

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!