Chocolade pompoen brownies (Zonder meel!)

Opdieningen: 9 Totale tijd: 45 minuten Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Chocolade pompoen brownies (Zonder meel!)

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Kooktijd 45 minuten Totale tijd 45 minuten
Opdieningen: 9

Beschrijving

Deze heerlijke koolhydraatarme chocoladebrownie heeft een rijke, fudgy textuur en een verrassend vleugje pompoenkruiden. Perfect voor chocolade- en specerijenliefhebbers die een gezondere traktatie willen!

Ingrediënten

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen

  1. Verwarm de oven voor op 170°C en bekleed een kleine bakvorm (bijv. 20x20 cm) met bakpapier.

Chocolade en roomboter

  1. Smelt de chocolade samen met de boter au bain-marie of in korte intervallen in de magnetron. Laat iets afkoelen.

De eieren

  1. Klop de eieren samen met de erythritol en vanille-extract luchtig.

Mengen

  1. Meng de gesmolten chocolade met het eimengsel en voeg vervolgens het cacaopoeder, bakpoeder en pompoenspices toe. Roer tot een glad beslag.
    Giet het beslag in de bakvorm.

Bakken

  1. Bak de brownies ongeveer 20-25 minuten tot de bovenkant stevig is maar de binnenkant nog smeuïg.

Afkoelen

  1. Laat de brownie volledig afkoelen op een rooster buiten de oven, voordat je ze in stukken snijdt.

Recipe Card plugin aangedreven door WP Delicious

Karin

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!